Yrityksen sopimukset ja yritysjuristi Kempele, Raahe ja Oulu

Avustamme yrityksiä erilaisten sopimusten, kuten osakas- ja johtajasopimusten sekä työsopimusten, laatimisessa. Meiltä saat edullisesti yrityksesi käyttöön myös ns. ”out-house” lakimiehen.

Asiantuntevaa lakiapua yritysasioissa

Yrityksen sopimukset

Yritykselle paras keino välttää oikeusriitoja on tarkoin laaditut sopimukset. Laadimme erilaiset yrityksen sopimukset, kuten osakassopimukset, toimitusjohtajasopimukset sekä työsopimukset, ammattitaidolla.

Out-house lawyer

”Out-house lawyer” -palvelumme mahdollistaa yrityksille ”in-house lawyer” -palvelut ostopalveluna ilman palkkakuluja ja siihen liittyviä sivukuluja. Tämä on edullisempi vaihtoehto, kun lainopillisen asiantuntemuksen tarve ei ole päivittäistä.

Palvelun tarkoituksena on tarjota yrityksesi johdolle ja työntekijöille konsultointiapua yrityksen lakiasioissa sekä yksityiselämään liittyvissä oikeudellisissa asioissa. Palveluun voidaan sisällyttää erilaisia palvelupaketteja esimerkiksi liittyen sopimusten laatimiseen tai tarkastamiseen.

Palvelu räätälöidään aina yksilöllisesti yritystesi tarpeiden mukaiseksi. Se voidaan toteuttaa joko sovittuun tuntihintaan tai kiinteään kuukausihintaan.

Hinnat

Hintoihin lisätää alv 24 %.

Oikeudenkäynnit ja muut asiat

alk. 200 € /h

Yritysten lakiasioissa sinua auttaa:

Hanna-Maaria Okkonen

Hanna-Maaria Okkonen

Asianajaja, koulutettu lapsen edunvalvoja, uhrin sensitiivisen kohtaamisen osaaja

029 703 10111 manna@lexuleaborg.fi