Yrityksen sopimusasiat

Suojaa yrityksen oikeudet ja ennaltaehkäise riitojen syntyminen tarkoin laadituilla sopimuksilla.

Säästä yrityksesi lakimieskuluissa yhdessä lakimiehen kanssa

Suomalaisille pk-yrityksille on hyvin tyypillistä, että yrittäjä itse laatii kaikki yrityksen sopimukset. Tällä pyritään säästämään lakimieskuluissa.

Varsin usein tämä ”säästö” käy kuitenkin myöhemmin kalliiksi.

Mikäli yrittäjä ei ole saanut oikeudellista apua sopimusten laadinnassa ei hän usein osaa varautua eri sopimustyyppien sudenkuoppiin. Ilman asiantuntija-apua laaditut sopimukset ovat yleensä hyvin yksinkertaisia ja tämän vuoksi niissä joudutaan usein erilaisiin tulkintatilanteisiin, joita ratkotaan kalliissa oikeudenkäynneissä. Yritysten oikeudenkäynnin kustannukset saattavat nousta useisiin kymmeniin tuhansiin ja jopa satoihin tuhansiin euroihin. Häviävä osapuoli joutuu lisäksi korvaamaan myös vastapuolen kulut.

Usein tämä ongelma olisi ollut ratkaistavissa tarkoin laaditulla sopimuksella, jonka kustannukset ovat minimaaliset verrattuna riidanratkaisuun.

Yrityksissä säästäminen lakimieskuluissa tapahtuu siis yhdessä lakimiehen kanssa laadittavien kattavien sopimusten kautta. Suojaathan yrityksesi oikeudet ja ennaltaehkäisethän riitojen syntymisen tarkoin laadituilla sopimuksilla!

Hinnat

Hintoihin lisätään alv 24%.

Asiakirjat

alk. 300 €

Esim. työsuhteisiin liittyvät asiakirjat, erilaiset yrityssopimukset ja kauppakirjat.

Yritysten sopimusasioissa sinua auttaa:

Hanna-Maaria Okkonen

Hanna-Maaria Okkonen

OTM, lakimies, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, asianajajatutkinto, koulutettu lapsen edunvalvoja

029 703 10111 manna@lexuleaborg.fi